Doe een (verwarmde) jas aan

Doe een (verwarmde) jas aan!

Hoewel de opmerking: ‘’doe een jas aan’’ meestal in het begin van het voorjaar of najaar veelvuldig wordt geroepen misstaat hij ook niet in de winter. Met een de temperaturen van afgelopen periode luidt de spreuk: ‘’doe een verwarmde jas aan!’’ Maar wat is dat precies?

Nooit geen koude rillingen meer

Het klinkt perfect een jas die warmte afgeeft, waardoor je geen kou meer hoeft te ervaren. Als je het internet afstruint kom je al snel veel verschillende modellen tegen, waardoor je direct voor het volgende dilemma staat. Wat te kiezen? Een belangrijk aspect in het bepalen van je keuze is: waarvoor wil je de verwarmde jas gebruiken? Natuurlijk om niet koud te worden, maar voor welke activiteit? Door deze vragen te stellen, kan je al verschillende modellen elimineren. Uiteindelijk naar wat serieuze aanbieders te hebben vergeleken, komt Comfort Producten al snel als beste naar voren. Deze aanbieder heeft ook verschillende mogelijkheden omtrent een verwarmde jas.

Van onder jas tot wind en waterdichte jas

Als je bijvoorbeeld net een nieuwe (dure) wintersportjas hebt gekocht, sta je wellicht niet te springen om weer een prijzige verwarmde jas aan te schaffen. Om die reden is er ook een soort onder-jas, vergelijkbaar met een dunne bodywarmer, die je eenvoudig onder je huidige jas kan dragen. Je eigen jas zorgt voor de extra isolatie, de muren van een huis, en de dunne bodywarmer is de kachel die stookt. Dit is in principe, afgaande op de klantervaringen, de warmste mogelijkheid die er is. De warmtebron zit dicht op de huid, waardoor je eerder een warm gevoel ervaart. Maar ook als je wel op zoek bent naar een complete, wind- waterdichte verwarmde jas ben je hier aan het juiste adres.

Maar liefst tien verwarmingszones

De Dual Heating technologie van BERTSCHAT® is ook doorgevoerd in de kleding, zoals ook in de verwarmde jas. Dit betekent makkelijk gezegd: dubbel zoveel verwarmingsoppervlakken. In het premium model zijn er maar liefst 10 verwarmingszones beschikbaar: 4 aan de voorzijde en 6 aan de achterzijde. Waardoor de hele romp verwarmd wordt. De verwarmde jas met Dual Heating is voorzien van wind en waterdichte laag en heeft een zachte, warme binnen voering. Hierdoor is het de ideale reisgenoot voor een trip naar Scandinavië, wintersport of een wandeling door de prachtige Nederlandse landschappen. Deze verwarmde jas wordt geleverd met twee krachtige powerbanks, waardoor je tot 8 uur kan verwarmen. 

Uren, dagenlang verwarmen

Het mooie van deze producten is dat je zelf kan bepalen hoe lang je wil verwarmen. De verwarmde jas met Dual Heating-technologie wordt standaard geleverd met twee powerbanks, maar voor een gereduceerd tarief heb je de keuze om je accu-capaciteit te verdubbelen naar 4. Hierdoor verleng je de maximale verwarmingsduur van 8 naar 16 uur. Perfect als je een hele dag gaat hiken of skiën. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen powerbank aan te sluiten op de verwarmde jas, advies luidt dan wel: check eerst even de specificaties van de powerbank, zodat je niet voor ongename verrassingen komt te staan.